Når du bliver teenager, sker der også en del med kroppen. For Peter betød det, at han flere gange om ugen fik svedskolder under armene på størrelse med en middagstallerken…

– For mig skete der en forandring, så snart jeg blev teenager. Pludselig havde jeg enorme skjolder under armene på grund af sved. Det løb bare ud af mig, siger Peter Andersson.

Hjælpen var på apoteket
Efter en del afprøvning og fiaskoer med forskellige deodoranter, som ikke gav nogen forandring, faldt han over en artikel i et blad. Artiklen omtalte stoffet aluminiumklorid, som kunne hindre og i bedste fald stoppe svedproduktionen under armene. Peter kunne ikke komme hurtigt nok af sted til apoteket.

– Det var helt utroligt, for det stoppede svedproduktionen med det samme! Det var som at åbne og lukke for hanen, så effektivt var det. Da jeg flyttede fra Sverige til Norge for 20 år siden, var det STOP 24, som blev hjælpemidlet med lige så gode resultater. Jeg bruger STOP 24-spray, og det er den, som passer bedst til mig, siger han entusiastisk.

Virker fortsat lige godt
Selv i dag snart 40 år senere er det fortsat tørt under armene.

– Heldigvis hjælper det samme produkt mig fortsat lige godt. Fra at skulle vælge farve på tøjet for at skjule skjolderne, til at kunne gå med, hvad jeg ville, er der en stor forskel på mig og mit humør. Det er skønt!