Det er ubehageligt at stå og vide, at du snart skal hilse alle dem, som kommer hen imod dig, når dine hænder allerede før det første håndtryk er drivvåde af sved.

Der er mange, som er plaget af svedige hænder; som mærker, at kuglepennen glider ud af hånden, når de skal underskrive papirer; som kan se på den person, de hilste på, at denne fornemmede, hvor svedig hånden var; eller som ikke kan holde på koppen uden at frygte, at den skal glide ud af hånden.

Lokal hjælp
STOP 24 trænger ind i huden og forhindrer, at sveden udsondres lokalt, som for eksempel i håndfladen eller under armene. Sveden vil i stedet fordele sig til svedkirtlerne på et større område på kroppen, hvilket igen resulterer i mindre koncentrationer af sved. Vi har i mere end 40 år fået mange henvendelser fra brugere, som er sluppet helt af med deres problem eller har fået det reduceret markant, og som endelig føler, at de kan hilse på andre uden ubehag. Det er en stor ændring i hverdagen for den enkelte.

Find din løsning
Vores produkter hjælper på forskellige områder af kroppen, og du kan prøve dig frem for at finde det produkt, som hjælper dig bedst. Læs brugsanvisningen grundigt igennem for at sikre det bedst mulige resultat.

Husk, at STOP 24 er lugtfri, så du kan fortsætte med at bruge din favoritparfume eller -aftershave.

STOP 24 hjælper til
STOP 24 tager dine udfordringer med at svede alvorligt. Alle vores produkter har forskellige funktioner for at dække forskellige behov. Læs produktbeskrivelsen og brugsanvisningen grundigt igennem for at opnå den bedst mulige effekt.

STOP 24-serien, som omfatter roll-on, spray, creme, fodcreme og strong, er udviklet i samarbejde med forskere og læger. Vores produkter har bidraget til, at mange har fået en nemmere hverdag.

Sådan bruger du STOP 24

  • For at opnå den bedste effekt skal STOP 24 påføres på ren og tør hud om aftenen og have lov at virke natten over
  • Vask af med vand og sæbe næste morgen. Effekten reduceres ikke ved brusebad eller karbad morgenen efter
  • Den bedste effekt opnås efter 4-5 dages brug
  • Påfør ikke STOP 24 på sår eller ømfindtlig hud

Kontakt læge

  • Hvis du har prøvet almindelige råd for god kropshygiejne, uden at dette hjælper
  • Hvis du har prøvet håndkøbslægemidler som f.eks. STOP 24, og dette ikke hjælpe
  • Hvis svedproblemet er så kraftigt, at det hæmmer dig
  • Vedvarende og plagsom svedproduktion hos voksne om natten gennem længere tid