Næsten hver tredje person sveder mere, end de kunne ønske sig, og lider under dette. Stop24 har i over 30 år været til stor hjælp for folk, som plages af en høj eller en ekstrem svedproduktion, og er førende på det norske marked.

”At svede meget” er naturligvis et meget subjektivt begreb og kan dække over alt fra personer med overaktive svedkirtler (hyperhidros) til personer, som kan sidde i solen uden at bekymre sig over mærker efter sved på tøjet. Uanset hvorfor den enkelte føler, at sved er et problem, har STOP 24 en produktserie til hverdagsbrug, som reducerer svedproblemer betragteligt, ofte efter nogle dages brug. Den allerbedste effekt opnås, hvis produktet påføres om aftenen.

Hjælpen kan være enkel
Den bedste hjælp mod sved er antiperspiranter, som indeholder aluminiumklorid. Det aktive virksomme stof i STOP 24 er en unik kombination af aluminiumssalte, som er mikroniserede for at kunne trænge lettere ind i huden. Det virksomme stof i STOP 24 dæmper svedkirtlernes aktivitet lokalt. Når svedkirtlernes aktivitet bliver dæmpet et sted på kroppen, vil sveden blive ledet ud gennem svedkirtler andre steder på kroppen. Den samlede svedmængde reduceres, men man vil fortsat svede ved fysisk aktivitet.

Vær opmærksom på, at en almindelig deodorant kun kamuflerer lugten, mens en antiperspirant dæmper eller fjerner sveden helt. STOP 24 er lugtfri og kan fint anvendes sammen med andre parfumerede produkter.

STOP 24 hjælper til
STOP 24 tager dine udfordringer med at svede alvorligt. Alle vores produkter har forskellige funktioner for at dække forskellige behov. Læs produktbeskrivelsen og brugsanvisningen grundigt igennem for at opnå den bedst mulige effekt.

STOP 24-serien, som omfatter roll-on, spray, creme, fodcreme og strong, er udviklet i samarbejde med forskere og læger. Vores produkter har bidraget til, at mange har fået en nemmere hverdag.

Sådan bruger du STOP 24

  • For at opnå den bedste effekt skal STOP 24 påføres på ren og tør hud om aftenen og have lov at virke natten over
  • Vask af med vand og sæbe næste morgen. Effekten reduceres ikke ved brusebad eller karbad morgenen efter
  • Den bedste effekt opnås efter 4-5 dages brug
  • Påfør ikke STOP 24 på sår eller ømfindtlig hud

Kontakt læge

  • Hvis du har prøvet almindelige råd for god kropshygiejne, uden at dette hjælper
  • Hvis du har prøvet håndkøbslægemidler som f.eks. STOP 24, og dette ikke hjælpe
  • Hvis svedproblemet er så kraftigt, at det hæmmer dig
  • Vedvarende og plagsom svedproduktion hos voksne om natten gennem længere tid